top of page

Gardumgardi galdi Jūsu vasaras svinībām

Updated: Feb 20

Vasara ir tik īsa! Un vasara ir svinību laiks, kad mūsu iespējas paplašina dabas skaistums, saule, siltums un iespēja izbraukt ārā no pilsētas. Izlaidumi, radu saieti, salidojumi, apaļo jubileju svinības un kāzas visvairāk notiek tieši vasarā, un reizēm divpadsmit nedēļas nogales ir aizņemtas jau agrā pavasarī.


Latvijā svinības nav iedomājamas bez gaumīgi un gardi klāta galda, taču ne vienmēr pietiek laika un spēka, lai klātu to pašu spēkiem–pat salīdzinoši nelielās ģimenes svinībās. Ja svinību norisei ir sarūpēta un izdekorēta vieta, salūgti viesi un pārdomāta norise, tad galdu klāšana ar daudzveidīgu ēdienkarti, traukiem un apkalpošanu neprofesionāļiem var būt ļoti darbietilpīgs pasākums ar ne tik labu rezultātu.


Tādēļ mēs varam piedāvāt savu redzējumu un GARDUMGARDU banketa ēdienkarti katram pasākumam šajā vasarā. Ēdiens var padarīt jebkuru notikumu neaizmirstamu–gan labā gan slikta nozīmē. Un ir tik daudzas iespējas un veidi, kā organizēt ēdināšanu–zviedru galds, bufete vai apkalpošana pie galdiem... Taču, līdzko datums, vieta un dalībnieku skaits ir zināmi, visus ar ēdināšanu saistītos jautājumus varat uzticēt mums.


Ēdināšana klienta izvēlētajā vietā


Mūsu pieredzējušie pavāri pagatavos gardumgardus ēdienus, un prasmīgi viesmīļi apkalpos pasākumu gan uzņēmuma restorānos, gan jebkādā klienta izvēlētā vietā Latvijā.



Bagāta ēdienkarte


Restorānu GARDUMGARDI pavāri gatavo gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī ēdienus, kas tapuši, iedvesmojoties no citu zemju pavārmākslas tradīcijām. Banketu ēdienkartē ir uzkodu plates, salāti, siltie ēdieni un deserti. Ja pasākumā iederas dzērieni, par tiem tiks gādāts atbilstoši klienta gaumei un pasākuma budžetam. Piedāvājumā ir arī plaša ēdienkarte veģetāriešiem un vegāniem, bērniem un citām mērķgrupām. Ja pasākumā paredzēta īpaša tematika, GARDUMGARDI meistari izveidos tai atbilstošu ēdiena vizuālo noformējumu.


Galdu klāšana visdažādākajiem pasākumiem


Restorānam ir liela pieredze banketu galdu klāšanā lielos (līdz 3000 personām) un mazos pasākumos, apkalpojot neskaitāmas uzņēmumu balles, korporatīvos pasākumus un sporta spēles. Uzņēmums nodrošina kafijas pauzes un ēdināšanu semināriem un konferencēm, klāj svētku galdus ģimenes svinībām un kāzām un ir atvērts jebkādām idejām no klientu puses, nodrošinot gardumgardus ēdienus un prasmīgu apkalpošanu.


Pakalpojuma pieteikšana


Lai vienotos par pakalpojumiem, GARDUMGARDI gaida klienta pieteikumu telefoniski, e-pastā vai aizpildot pieteikuma formu šeit pat mājaslapā. Tad klientam vēlamajā formā, klātienē vai attālināti, notiek vienošanās par datumu, laiku, vietu, pakalpojumiem un ēdienkarti.


GARDUMGARDI pavāri iesaka uzticēties un izvēlēties no gatavajām ēdienkartēm, mainot pozīcijas pēc savām vēlmēm. Pilns banketu serviss pieejams gan jebkurā pasākuma vietā Rīgā vai ārpus tās, gan arī uzņēmuma kafejnīcā Rīgas Motormuzejā un trijos GARDUMGARDI pusdienu restorānos.



0 comments
bottom of page