top of page

GardumGardi izbraukuma banketi

Updated: Jan 2

Neatkarīgi no tā, vai tiek plānotas vienkāršas vakariņas vai svinīga pieņemšana, rīkotas brokastis, pusdienas vai vakara pasākums, viena lieta ir vienlīdz svarīga visos gadījumos: gardumgards ĒDIENS. Ēdiens var padarīt jebkuru notikumu neaizmirstamu - gan labā gan slikta nozīmē. Un ir tik daudzas iespējas un veidi, kā organizēt ēdināšanu, ka tajos var apmaldīties... Zviedru galds, bufete vai apkalpošana pie galdiem... Taču līdzko datums, vieta un dalībnieku skaits ir zināmi, visus ar ēdināšanu saistītos jautājumus var uzticēt restorānam GARDUMGARDI.


Ēdināšana klienta izvēlētajā vietā


Ja izvēle nosliecas par labu restorāna GARDUMGARDI piedāvājumam, klienti var būt droši, ka pieredzējuši pavāri pagatavos gardumgardus ēdienus, un prasmīgi viesmīļi apkalpos pasākumu gan uzņēmuma restorānos, gan jebkādā klienta izvēlētā vietā Latvijā. Restorāna meistari izbrauks uz pasākuma vietu, uzklās galdus, apkalpos viesus, nokops galdus pēc pasākuma, un vajadzības gadījumā nodrošinās visu iespējamo svinību inventāru un traukus.


Bagāta ēdienkarte


Mūsu pavāri gatavo gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī ēdienus, kas tapuši iedvesmojoties no citu zemju pavārmākslas tradīcijām. Banketu ēdienkartē ir uzkodu plates, salāti, siltie ēdieni un deserti. Ja pasākumā iederas dzērieni, par tiem tiks gādāts atbilstoši klienta gaumei un pasākuma budžetam.


 

Piedāvājumā ir arī plaša ēdienkarte veģetāriešiem un vegāniem, bērniem un citām mērķgrupām. Ja pasākumā paredzēta īpaša tematika, GARDUMGARDI meistari izveidos tai atbilstošu ēdiena vizuālo noformējumu.

 

Galdu klāšana visdažādākajiem pasākumiem


Restorānam ir liela pieredze banketu galdu klāšanā lielos (līdz 3000 personām) un mazos pasākumos, apkalpojot neskaitāmas uzņēmumu balles, korporatīvos pasākumus un sporta spēles. Uzņēmums nodrošina kafijas pauzes un ēdināšanu semināriem un konferencēm, klāj svētku galdus ģimenes svinībām un kāzām, un ir atvērts jebkādām idejām no klientu puses, nodrošinot gardumgardus ēdienus un prasmīgu apkalpošanu.


Pakalpojuma pieteikšana


Lai vienotos par pakalpojumiem, GARDUMGARDI gaida klienta pieteikumu telefoniski, e-pastā vai, aizpildot rezervācijas formu sadaļā Banketu rezervācija. Tad klientam vēlamajā formā, klātienē vai attālināti, notiek vienošanās par datumu, laiku, vietu, pakalpojumiem un ēdienkarti.


GARDUMGARDI pavāri iesaka uzticēties un izvēlieties no gatavajām ēdienkartēm, mainot pozīcijas pēc savām vēlmēm. Pilns banketu serviss pieejams gan jebkurā pasākuma vietā Rīgā vai ārpus tās, gan arī uzņēmuma kafejnīcā Rīgas Motormuzejā un trīs GARDUMGARDI pusdienu restorānos.


0 comments
bottom of page