top of page
salati-1.jpeg
Rīgas Motormuzeja kafejnīca.png

​Ēdienkarte

Izmeklēts ēdiens lieliskā vietā!

1_A la carte 30.10.2023.salati.jpg
3_A la carte 30.10.2023..jpg
2_A la carte 30.10.2023..jpg
4_A la carte 30.10.2023..jpg

​Bērnu ēdienkarte

‘’KARBONĀDES “VĪRIŅŠ” (c,i)             

5.70 EUR

(vistas filejas karbonāde, frī kartupeļi, kečups, gurķis)

(chicken fillet chop, french fries, ketchup, cucumber)

(отбивная из куриного филе, картофель фри, кетчуп, огурец)

“KRAUKŠĶIS” (c,i)

5.70 EUR

(vistas filejas nageti rīvmaizes panējumā, kartupeļu smaidiņi, kečups, gurķi, burkāni)

(chicken fillet nuggets in breadcrumbs, potato smiles, ketchup, cucumber, carrots)

(наггетсы из куриного филе в панировке, картофельные смайлики, кетчуп, огурец, морковь)

‘’PASTA AR SIERU (f)        

5.70 EUR

(pasta, saldais krējums, kausētais siers, garšvielas, parmezāna siers)

(pasta, sweet cream, melted cheese, spices, parmesan cheese)

(паста, сливки, плавленый сыр, специи, сыр пармезан)

PAŠGATAVOTAS ZIVS FILEJAS STANDZIŅAS  (f,d)

5.70 EUR

(baltās zivs fileja rīvmaizes panējumā, kartupeļu biezenis, skābais krējums, gurķi)

(white fish fillet in breadcrumbs, mashed potatoes, sour cream, cucumbers)

(филе белой рыбы в панировке, картофельное пюре, сметана, огурцы)

KARTUPEĻU SMAIDIŅI (i)        

4.50 EUR

(kartupeļu smaidini, kečups, gurķi, burkāni)

(potato smiles, ketchup, cucumber, carrots)

(картофельные смайлики, кетчуп, огурец, морковь)

PANKŪCIŅA “SKAISTULĪTE” (a,c,f)    

3.90 EUR

(plānā pankūka, biezpiens, zemeņu mērce, šokolādes mērce, augļi)

(thin pancake, cottage cheese, strawberry sauce, chocolate sauce, fruits)

(тонкий блинчик, творог, соус клубничный, соус шоколадный, фрукты)

KAKAO (f)    

3.00 EUR

(Cocao)

(Какао)

Gatavošanas laiks: 15-20 minūtes
Время приготовления: 15-20 минут
Preparation time: 15-20 minutes

Alergēni ēdienkartē: Graudi – a, vēžveidīgie – b, olas – c, zivis – d, rieksti- e, piens, piena produkti – f, selerijas – g, sinepes – h, soja – i,
sezams – j, sēra dioksīds un sulfīti – k, lupīna – l)

VIELAS VAI PRODUKTI, KAS IZRAISA ALERĢIJU VAI NEPANESAMĪBU

1. Labība, kas satur lipekli, t. i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi, un tās produkti, izņemot:
a) glikozes sīrupus uz kviešu bāzes, ietverot dekstrozi.
b) malto dekstrīnus uz kviešu bāzes
c) glikozes sīrupus uz miežu bāzes;
d) labību, ko izmanto, lai iegūtu alkohola destilātus, to starp lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu.
2. Vēžveidīgie un to produkti.
3. Olas un to produkti.
4. Zivis un to produkti, izņemot:
a) zivju želatīnu, ko izmanto vitamīnu vai karotinoīdu preparātiem;
b) zivju želatīnu vai zivju līmi, ko izmanto alus un vīna dzidrināšanai.
5. Zemesrieksti un to produkti.
6. Sojas pupas un to produkti, izņemot:
a) pilnībā rafinētu sojas pupu eļļu untaukus
b) no sojas pupām iegūtus dabiskus jauktus tokoferolus (E306), dabisku D -alfa tokoferolu, dabisku D -alfa tokoferola acetātu, dabisku D -alfa tokoferola sukcinātu;
c) fitosterīnus un fitosterolesterus, kas atvasināti no augu eļļas, kura iegūta no sojas pupām;
d) fitostanolesterus, kas iegūti no tādas augu eļļas steroliem, kura iegūta no sojas pupām.
7. Piens un tā produkti (ietverot laktozi), izņemot:
a) sūkalas, ko izmanto, lai iegūtu alkohola destilātus, tostarp lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu; b) laktitolu.
8. Rieksti, t. i., mandeles (Amygdalus communis L .), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K . Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia excelsa), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas jeb Kvīnslendas rieksti (Macadamia ternifolia) un to
produkti, izņemot riekstus, ko izmanto, lai iegūtu alkohola destilātus, tostarp lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu.
9. Selerijas un to produkti.
10. Sinepes un to produkti.
11. Sezama sēklas un to produkti.
12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 m/kg vai 10 mg/l kopējā SO2, kas ir jāaprēķina produktiem, ko piedāvā kā gatavus patēriņam vai kuru sākotnējā forma jāatjauno saskaņā ar ražotāju instrukcijām. 13. Lupīna un tās produkti.
14. Gliemji un to produkti. Un to produktus, ja vien to apstrādes procesā nevar palielināties alerģiskuma līmenis, ko attiecīgā iestāde izvērtējusi atbilstīgajam produktam, no kura tie iegūti. 

bottom of page