Rīgas Motormuzeja kafejnīcas logo

ĒDIENKARTE

Izmeklēts ēdiens lieliskā vietā!

  • Krāsnī cepta laša fileja terijaki glazūrā ar grilētiem sezonas dārzeņiem un pērļu kuskusu ar spinātiem

    9,80 EUR

Запечённое в духовке филе лосося в соусе терияки с сезонными овощами гриль и жемчужным кускусом со шпинатом

Oven-baked salmon fillet in Teriyaki glaze with grilled season vegetables and pearl couscous with spinach
(1;4;6;9)

  • Cepta cūkgaļas fileja BBQ mērce ar fritētiem kartupeļiem un rukolas-ķiršu tomātu salātiem

    9.20 EUR

Свиное филе на гриле, соус BBQ с картофелем фри и салат из рукколы и помидоров черри
Grilled pork fillet, BBQ sauce with french fries and arugula-cherry tomato salad

(1;4;6;7;8;9;10)

  • Grilēta vistas fileja garšaugos ar gaileņu mērci, frī kartupeļiem un rukolas-ķiršu tomātu salātiem

    8,20 EUR

Куриное филе на гриле с соусом из лисичек, картофелем фри и салатом из рукколы и помидоров черри
Grilled chicken fillet in herbs with chanterelle sauce, French fries and aragula-cherry tomatoes’ salad

(1;3;4;6;7;8)

  • Tortellini ar rikotu un spinātiem, brokoļu siera mērci, rukola un parmezāna siers

    6,50 EUR

Тортеллини с рикоттой и шпинатом, сырным соусом брокколи, свежими листьями рукколы и пармезаном
Tortellini with ricotta and spinach, broccoli cheese sauce, arugula and parmesan cheese

(1;3;6;7)

  • Šokolādes fondants ar aveņu mērci, vaniļas saldējumu, svaigām ogām

    4,50 EUR

Шоколадный фондан с малиновым соусом, ванильным мороженым и свежими ягодами

Chocolate fondant with raspberry sauce, vanilla ice-cream, fresh berries and oatmeal crisps 
(1;3;5;7;8)

  • ‘’ZIBENS MAKVĪNA CĀLIS’’

    3,70 EUR

Vistas nageti ar frī kartupeļiem un ketčupu vai majonēzi
Куриные наггетсы с картофелем фри и кетчупом или майонезом
Chicken nuggets with french fries and ketchup or mayonnaise

  • ‘’GĀRFĪLDA DELIKATESE’’

    2,90 EUR

Cīsiņi astoņkājīši ar frī kartupeļiem un ketčupu vai majonēzi
Колбаски осьминоги с картофелем фри и кетчупом или майонезом
Sausages octopus with french fries and ketchup or mayonnaise

  • ‘’SALLIJAS DESERTS’’

    2,00 EUR

Saldējums ar augļiem un mērci
Мороженое с фруктами и соусом
Ice cream with fruit and sauce

  • ‘’SKUBIJA DŪ UZKODA’’

    2,00 EUR

Frī kartupeļi vai kartupeļu sejiņas ar mērcīti
Картофель фри или картофельные рожки с соусом
French fries or potato faces with sauce

  • ‘’BLĪKŠĶU BANNIJAS IECIENĪTAIS KOKTEILIS’’

    3,50 EUR

Saldējuma kokteilis ar ogām
Коктейль из мороженого с ягодами
Ice cream cocktail with berries

Gatavošanas laiks: 15-20 minūtes
Время приготовления: 15-20 минут
Preparation time: 15-20 minutes

VIELAS VAI PRODUKTI, KAS IZRAISA ALERĢIJU VAI NEPANESAMĪBU

1. Labība, kas satur lipekli, t. i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi, un tās produkti, izņemot:
a) glikozes sīrupus uz kviešu bāzes, ietverot dekstrozi.
b) malto dekstrīnus uz kviešu bāzes
c) glikozes sīrupus uz miežu bāzes;
d) labību, ko izmanto, lai iegūtu alkohola destilātus, to starp lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu.
2. Vēžveidīgie un to produkti.
3. Olas un to produkti.
4. Zivis un to produkti, izņemot:
a) zivju želatīnu, ko izmanto vitamīnu vai karotinoīdu preparātiem;
b) zivju želatīnu vai zivju līmi, ko izmanto alus un vīna dzidrināšanai.
5. Zemesrieksti un to produkti.
6. Sojas pupas un to produkti, izņemot:
a) pilnībā rafinētu sojas pupu eļļu untaukus
b) no sojas pupām iegūtus dabiskus jauktus tokoferolus (E306), dabisku D -alfa tokoferolu, dabisku D -alfa tokoferola acetātu, dabisku D -alfa tokoferola sukcinātu;
c) fitosterīnus un fitosterolesterus, kas atvasināti no augu eļļas, kura iegūta no sojas pupām;
d) fitostanolesterus, kas iegūti no tādas augu eļļas steroliem, kura iegūta no sojas pupām.
7. Piens un tā produkti (ietverot laktozi), izņemot:
a) sūkalas, ko izmanto, lai iegūtu alkohola destilātus, tostarp lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu; b) laktitolu.
8. Rieksti, t. i., mandeles (Amygdalus communis L .), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K . Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia excelsa), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas jeb Kvīnslendas rieksti (Macadamia ternifolia) un to
produkti, izņemot riekstus, ko izmanto, lai iegūtu alkohola destilātus, tostarp lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu.
9. Selerijas un to produkti.
10. Sinepes un to produkti.
11. Sezama sēklas un to produkti.
12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 m/kg vai 10 mg/l kopējā SO2, kas ir jāaprēķina produktiem, ko piedāvā kā gatavus patēriņam vai kuru sākotnējā forma jāatjauno saskaņā ar ražotāju instrukcijām. 13. Lupīna un tās produkti.
14. Gliemji un to produkti. Un to produktus, ja vien to apstrādes procesā nevar palielināties alerģiskuma līmenis, ko attiecīgā iestāde izvērtējusi atbilstīgajam produktam, no kura tie iegūti.